Coedu rendszert használók I. szakmai napja


2005. március 24.


A Coedu Kft. és a Kodolányi János Főiskola Távoktatási Irodájának szervezésében, első alkalommal gyűltek össze a Coedu távoktatási rendszert használó intézmények képviselői, szakmai megbeszélésre. A program három fő téma köré szerveződött: tananyagfejlesztés, tutorálás-oktatás, valamint a rendszer fejlesztése. A résztvevők megállapodtak abban, hogy rendszeres párbeszédre van szükség, emiatt a rendezvényt félévente más-más intézményben kell megrendezni.
Rendezvények Rendezvények Rendezvények

Magyar Minőség E-Oktatás Díj 2006. díjátadó ünnepsége

A Kodolányi János Főiskola e-learning alapú távoktatási programja a Magyar Minőség Társaság által kiírt pályázaton a Magyar Minőség E-Oktatás Díj 2006. díjazásban részesült, amelyet a főiskola Távoktatási Intézetének igazgatója, Hoffmann Orsolya a Minőség Világnapja rendezvény keretében, a Művészetek Palotájában vehetett át, november 8-án.

A pályázat célja a kiemelkedő minőségű elektronikus oktatási anyagok és a jelentős eredményeket elért alkalmazók népszerűsítése volt. A beküldött pályázatokat szakmai zsüri bírálta el. A bírálóbizottság értékelésében az átgondolt, hosszú idő óta tartó fejlesztőmunkát, a magasszínvonalon működtetett keretrendszert és infrastruktúrát, a tutor-tanárok kompetencia alapú felkészítését, valamint a hallgatók tanulásának módszertani támogatását emelte ki. Főiskolánk evvel jogosultságot szerzett az e-learning alapú távoktatási programjának portálján a Magyar Minőség E-Oktatás Díj 2006. logo megjelentetésére.

Díjátadó ünnepélydijatado2dijatado3


A számítógéppel támogatott oktatás (e-learning) lehetőségei a felnőttoktatásban

c. továbbképzési nap

2007.04.20.

A sikeres programra az ország egész területéről érkeztek a felnőttképzésben dolgozó oktatók. A továbbképzés célja az volt, hogy a Grundtvig program GOAL alprogramjának eredményeit népszerűsítse, amelyben a főiskola Távoktatási Intézete négy másik EU-s intézmény képviselőivel dolgozik együtt. A három éve indult projekt legfőbb célkitűzése, hogy az e-learninges eszközöket bemutassa, népszerűsítse a felnőttképzésben tevékenykedők körében.

eloadaseloadas2teremben
 

Utolsó módosítás: 2014. augusztus 4., hétfő, 23:13